ua en ru

У Бразилії затонуло судно з 70 пасажирами на борту, є загиблі

У Бразилії затонуло судно з 70 пасажирами на борту, є загиблі Фото: влада повідомляє про потонулих в результаті інциденту (RGBStock)

В результаті інциденту загинули не менше семи осіб

В Бразилії в річці Шингу затонуло судно з 70 пасажирами на борту, в результаті чого загинули не менше семи осіб, десятки вважаються зниклими безвісти, передає Associated Press з посиланням на представників місцевої влади.

Повідомляється, що на півночі Бразилії в штаті Пара судно 70 пасажирами на борту затонуло в річці Шингу (притока Амазонки). За останніми даними, з води дістали тіла сімох загиблих, а врятувати вдалося 25 осіб. Інші десятки пасажирів вважаються зниклими безвісти.

Також повідомляється, що судно здійснювало нічний рейс з міста Сантарен до Віторія-ду-Шингу. Поліція вже займається розслідуванням трагедії. На даний момент невідомо, з якої причини судно зазнало аварії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що біля узбережжя Ємену нелегальний перевізник втопив близько 50 мігрантів. Загиблим було в середньому по 16 років. Вони були біженцями з Сомалі та Ефіопії.