ua en ru

У Бразилії невідомі відкрили стрілянину в нічному клубі, загинуло 14 осіб

У Бразилії невідомі відкрили стрілянину в нічному клубі, загинуло 14 осіб Фото: бразильська поліція (facebook.com/pmerjoficial)

Ще шестеро людей доставлено в лікарню

У Бразилії невідомі чоловіки з вогнепальною зброєю відкрили стрілянину в нічному клубі, де вранці залишалися десятки відвідувачів. У результаті інциденту 14 осіб було вбито на місці, ще шість були доставлені в лікарню, передає Reuters.

Зокрема керівник департаменту безпеки штату Андре Кошта повідомив, що ніхто з нападників не був затриманий. Мотиви стрілків невідомі. За однією з версій, мова йшла про з'ясування стосунків між двома протиборчими бандитськими угрупованнями.

Згодом стало відомо, що один із нападників на нічний клуб був затриманий поліцією. Як повідомляється, в нічному клубі в момент нападу відпочивали принаймні троє членів угруповання, яке займається розповсюдженням наркотиків.

Повідомляється, що в поліції пообіцяли розкрити справу. Місцева прокуратура заявила, що поставила розслідування під особливий контроль.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що одна людина загинула і двоє постраждали в результаті стрілянини в центрі Амстердама (Нідерланди) 26 січня 2017 року.