ua en ru

Суд, в якому зачитують вирок Савченко, оточений козаками і снайперами

Суд, в якому зачитують вирок Савченко, оточений козаками і снайперами Фото: ситуація в суді, де зачитували вирок Савченко, напружена

Повідомляється, що ситуація напружена

Донецький суд Ростовської області (Росія), де сьогодні, 21 березня, зачитували вирок народному депутату України Надії Савченко, оточений казаками по периметру, на дахах навколишніх будинків - снайпери, а також створено подвійний кордон для проходу в приміщення суду. Про це йдеться у повідомленні прес-служби партії "Блок Петра Порошенка" (БПП) на сторінці у Facebook.

Як повідомляється, після 21 години в дорозі народні депутати від фракції ‪БПП Марія Іонова та Ірина Луценко дісталися Донецького суду Ростовської області, де російський суд зачитав вирок українській полоненій Надії Савченко.

"Суд оточений казаками по периметру, на дахах навколишніх будинків - снайпери, подвійний кордон для проходу в приміщення суду", - зазначила Іонова.

Також за її словами, Росія ретельно готувалася до сьогоднішнього дня.

"Ситуація напружена. Заходиш у приміщення суду - тебе зустрічають люди в масках. Усі налаштовані ворожа проти українців, які змогли дістатися суду. Чуємо відгуки і від дипломатів, що Надя вражає своєю мужністю, силою духу", - йдеться у повідомленні.

Після 21 години в дорозі народні депутати від фракції #БПП Марія Іонова та Ірина Луценко дісталися Донецького суду Росто...

Опубліковано Блок Петра Порошенка 21 березень 2016 р.

Нагадаємо, Донецький суд Ростовської області (Росія) визнав льотчика, народного депутата України Надію Савченко винною у вбивстві російських журналістів, а також у незаконному перетині кордону РФ.