ua en ru

В БПП прогнозують розгляд законопроекту президента про антикорупційний суд вже в 2018

В БПП прогнозують розгляд законопроекту президента про антикорупційний суд вже в 2018 Фото: Олексій Гончаренко

Цього тижня мають намір проголосувати за відкликання депутатського законопроекту

У партії "Блок Петра Порошенко" (БПП) прогнозують розгляд законопроекту президента України про антикорупційний суд вже в 2018 році. Про це повідомив народний депутат, заступник голови фракції БПП в парламенті Олексій Гончаренко, передає кореспондент РБК-Україна.

"На цьому тижні, фракція це зараз підтримала, щоб проголосувати за відкликання депутатського законопроекту про антикорупційний суд Єгора Соболєва та інших, який фактично блокує сьогодні подання законопроекту президента", - заявив Гончаренко.

Найімовірніше, це голосування відбудеться в четвер. Причому, за словами депутата, розглядатися президентський проект про антикорупційний суд вже буде в наступному році.

"Тому, я сподіваюся, що на цьому тижні ми відкличемо депутатський і відкриємо дорогу для реєстрації в парламенті президентського законопроекту. А його розгляд - це вже питання, безумовно, наступного року", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву Гончаренко, що глава України Петро Порошенко готовий подати у Верховну Раду законопроект про антикорупційний суд на цьому тижні.