ua en ru

БПП та НФ підтримають усі кандидатури на членів ВРЮ

БПП та НФ підтримають усі кандидатури на членів ВРЮ Фото: Юрій Луценко

БПП підтримає кандидатуру на члена ВРЮ від "Народного фронту"

Фракція "Блок Петр Порошенка" підтримає усі кандидатури на членів Вищої ради юстиції (ВРЮ) за квотою Верховної Ради України. Про це у коментарі РБК-Україна повідомив лідер фракції БПП Юрій Луценко.

На питання, чи підтримуватиме БПП кандидата на члена ВРЮ, що були подані фракцією "Народного фронту", Луценко зауважив, що будуть підтримувати усіх.

Фракція "Народний фронт" також підтримуватиме всіх кандидатів на посаду членів ВРЮ. Про це РБК-Україна повідомив член фракції "Народний фронт", Остап Семерак.

"Ми обговорювали на засіданні фракції "Народного фронту" і ми будемо підтримувати всі кандидатури (членів ВРЮ - ред.), висунені нашими партнерами по коаліції. Ми прихильники цієї позиції, що всі пропозиції в рамках коаліції обговорюються, приймаються на відповідальність кожного з них. "Блок Петра Порошенка" на засіданні Ради коаліції аргументував, чому вони висунули свою кандидатуру, дали політичні гарантії за цю кандидатуру. Думаю, що ми повинні підтримувати та довіряти один одному, тому ми будемо підтримувати", - сказав Семерак.

"Самопоміч" не буде голосувати за одного з двох запропонованих коаліцією кандидатів в члени Вищої ради юстиції за квотою Верховної Ради України.

БПП та НФ підтримають усі кандидатури на членів ВРЮ

Фото: таємне голосування за членів ВРЮ у Верховній Раді

Нагадаємо, сьогодні об 11:45 в Раді почалося таємне голосування за членів ВРЮ.