ua en ru

БПП офіційно не назвав своїх кандидатів у майбутній Кабмін, - Антон Геращенко

Партія "Блок Петра Порошенко" офіційно поки не назвала своїх кандидатів у майбутній Кабінет міністрів.

Партія "Блок Петра Порошенко" офіційно поки не назвала своїх кандидатів у майбутній Кабінет міністрів. Про це заявив радник глави МВС, народний депутат від фракції "Народній фронт " Антон Геращенко в ефірі програми "События" на телеканалі "Україна".

Так, на запитання ведучої про те, чи подав Арсеній Яценюк список міністрів перед завтрашнім голосуванням, як того хотів "Блок Петра Порошенко", Геращенко відповів, що це питання ще буде обговорюватися на вечірньому засіданні фракції.

"Інші кандидати ще навіть офіційно ніхто не називав... Офіційним документом був би документ з підписом лідера фракції Юрія Луценка", - заявив Геращенко.

На питання про те, хто може зайняти посаду міністра фінансів, Геращенко заявив: "Знову ж таки треба почути пропозиції "Блоку Порошенко". Може це буде Наталія Яресько, яка є керівником інвестиційного фонду Horizon Capital, може це буде інша кандидатура. Будемо обговорювати".

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що "Блок Петра Порошенко" визначив своїх кандидатів в Кабмін, троє з яких є іноземцями.