ua en ru

БПП, НФ і "Батьківщина" створять робочу групу з напрацювання 20 ключових законопроектів

БПП, НФ і "Батьківщина" створять робочу групу з напрацювання 20 ключових законопроектів Фото: Вікторія Сюмар повідомила про домовленості трьох фракцій по ключовим законопроектам

Три фракції домовилися про створення робочої групи по законопроектам

Парламентські фракції "Блок Петра Порошенка", "Народний фронт" і "Батьківщина" домовилися створити робочу групу з напрацювання 20 ключових законопроектів. Про це повідомила заступник голови фракції НФ Вікторія Сюмар, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми домовилися, принаймні, двома фракціями про участь "Батьківщини" навіть після того як Юлія Тимошенко пішла, що ми все-таки створюємо робочу групу, напрацьовуємо ці 20 принципових для всіх фракцій законопроектів і заявляємо про політичну волю створити коаліцію або оновити діючу коаліцію ", - сказала Сюмар.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що глава фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко вимагає ухвалення 18 законів в обмін на входження в коаліцію.

"Ми готові бути в коаліції, але ні в якому разі не авансом. Спочатку зробіть відповідні кроки для країни, проголосуйте закони, підпишіть ці закони, а потім будемо формувати коаліцію", - зазначила Тимошенко.