ua en ru

В БПП назвали закон про реструктуризацію катастрофою для країни

В БПП назвали закон про реструктуризацію катастрофою для країни Фото: Юрій Луценко

В БПП лише 1 нардеп проголосував проти прийняття даного законопроекту

Голова партії "Блок Петра Порошенка" заявив, що закон про реструктуризацію валютних кредитів -це катастрофа для країни. Про це йдеться в повідомленні прес-служби БПП.

"Цей закон у його нинішньому вигляді призведе до того, що виграють максимум кілька десятків тисяч громадян, але 40 мільйонів програють. Запровадження цього закону неминуче призведе до стрибка курсу валюти. Через це програє оборона країни, її безпека та перспектива", - наголосив він.

Зазначимо, із 144 народних депутатів, які входять до партії БПП, лише один нардеп - Р. Демчак проголосував проти, 6 утрималися, 27 - не голосували. При цьому на засіданні були відсутні 38 депутатів. Юрій Луценко за даний законопроект не голосував.

Разом з тим, народні депутати України Альона Шкрум, Олександр Черненко, Ігор Луценко та Олег Мусій пообіцяли відкликати свої голоси за закон про реструктуризацію валютних кредитів.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада підтримала в третьому читанні і в цілому законопроект № 1558-1 "Про реструктуризацію зобов'язань по кредитах в іноземній валюті". За відповідне рішення проголосували 229 депутатів при 226 мінімально необхідних.