ua en ru

В БПП назвали можливих кандидатів на посаду голови фракції

В БПП назвали можливих кандидатів на посаду голови фракції Фото: нардеп Андрій Вадатурський

На пост глави фракції обговорюються три кандидатури

У парламентській фракції "Блоку Петра Порошенка" обговорюють кандидатури нардепів Артура Герасимова, Ірини Геращенко та Ірини Луценко на посаду голови. Про це заявив нардеп від БПП Андрій Вадатурський, передає прес-служба партії.

"Думаю, наступного пленарного тижня буде більше інформації щодо вірогідних кандидатур на посаду голови фракції партії "Блок Петра Порошенка". Зараз обговорюються кандидатури Артура Герасимова, Ірини Геращенко, Ірини Луценко. Але, я хочу підкреслити, що це не означає, що саме хтось із цих людей буде займати цю посаду", - заявив Вадатурський.

За його словами, охочих очолити фракцію "не так і багато".

"Кожен розуміє, що очолювати найбільшу фракцію в парламенті - це не мед. Тим більше що наша фракція різнорідна, багато депутатів мають кардинально іншу позицію з багатьох питань, але при цьому залишаються у фракції", - додав Вадатурський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ігор Гринів пішов з поста глави фракції БПП.

Його обрали головою фракції "Блоку Петра Порошенка" у Верховній Раді 16 травня 2016 року після того, як попередній голова фракції Юрій Луценко став генеральним прокурором України. Також Гринів є радником президента, а в 2014 році був керівником його виборчої кампанії.