ua en ru

У БПП назвали "перебільшеними" чутки про конфлікт Порошенка з Аваковим

У БПП назвали "перебільшеними" чутки про конфлікт Порошенка з Аваковим Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Нардеп Олександр Грановський також прокоментував ініціативу НФ обмежити повноваження президента

Чутки про конфлікт між президентом України Петром Порошенком і міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим є "перебільшеними". Про це в інтерв'ю РБК-Україна заявив нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Олександр Грановський.

"Я думаю, що сильно перебільшують чутки про наявний конфлікт між президентом і міністром внутрішніх справ... Я не знаю жодного реального прояву такого конфлікту, щоб стверджувати, що між ними реально пробігла якась кішка. Якісь різночитання в позиції, напевно, є", - зазначив Грановський.

Крім того, він прокоментував відносини між БПП і "Народним фронтом", зокрема, ініціативу останніх обмежити повноваження президента.

"На наш погляд, такі зміни сьогодні недоречні. І я сумніваюся, що БПП буде цю думку поділяти. Але я також сумніваюся, що "Народний фронт", рекламуючи такі зміни та представляючи їх як частину власної програми, готові за це боротися до кінця... я б поки серйозно до цього не ставився, ну як мінімум тому, що 300 голосів - це великий знак питання", - додав Грановський.

Нагадаємо, в жовтні Аваков заявив, що у нього немає конфлікту з Порошенком. А до цього у вересні у статті РБК-Україна "Переговори без довіри: чи почнуть шукати заміну президенту Порошенку" повідомлялося про розбіжності між Аваковим і Порошенком щодо ситуації з Михайлом Саакашвілі.