ua en ru

Бійці ЗСУ отримали від "Метінвесту" чергову партію засобів захисту

Бійці ЗСУ отримали від "Метінвесту" чергову партію засобів захисту Фото: бійці ЗСУ отримали від "Метінвесту" чергову партію засобів захисту (прес-служба)

Запорізький обласний центр комплектування та соціальної підтримки отримав 400 засобів захисту від компанії "Метінвест". Вони підуть на екіпірування бійців, які найближчим часом висунуться для виконання завдань по обороні Запорізької області в районах, наближених до районів бойових дій.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу компанії.

У черговій партії допомоги - 200 "броників" високого рівня захисту 4+, та 200 шоломів. Вони допоможуть захистити життя наших воїнів.

Як відомо, група "Метінвест" передасть понад 110 тис. бронежилетів для українських бійців: 90 тис. виготовлять на підприємствах компанії, а 21 тис. бронежилетів було закуплено за кордоном.

Також компанія передала військовим партію в 100 позашляховиків вартістю у 2 млн євро, дронів на понад 500 тисяч доларів, а також 1000 комплектів амуніції спецпризначення.

Всього ж бізнеси SCM, Фонд Ріната Ахметова та футбольний клуб "Шахтар" передали на допомогу Україні та українцям вже 3 млрд грн.