ua en ru

Мій бій з Вайлдером може стати колосальним подією, - Володимир Кличко

Мій бій з Вайлдером може стати колосальним подією, - Володимир Кличко Фото: Володимир Кличко

Володимир Кличко хоче бою з Уалйдером

Український чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко розповів про можливе об'єднавчому бою з американцем Деонтеєм Вайлдером. Про це повідомляє Boxingscene.

"Уайлдер - маркетабельный спортсмен. І він виглядає як атлет - у нього немає зайвої ваги. А критика? Критикують і мене за стиль мого домінування. Це просто смішно: ти доминируешь, а тебе починають називати нудним. Я думаю, що Уайлдер трохи недооцінений. У Деонтея є якості чемпіона. Я можу сказати тільки позитивні речі про Деонтея Вайлдера, і я насправді я є фаном його рекорду, адже трохи супертяжів, або будь-яких боксерів взагалі можуть похвалитися таким неймовірним відсотком нокаутів", - сказав Кличко.

"Об'єднавчий бій однозначно може стати колосальним подією. Все залежить від того, як буде виступати Уайлдер, і який до нього буде інтерес. Сподіваюся, що наш бій відбудеться швидше. Я чув багато розмов - від Тайсона Ф'юрі, або від Вайлдера в даному випадку - але всі їх потрібно пропускати через фільтр, тому що вони не приймають рішення про бій - у них є промоутери і менеджери. Я можу говорити лише за себе, адже я сам собі промоутер і менеджер", - додав українець.

Нагадаємо, наступним боєм українця повинен стати поєдинок у Німеччині проти британця Тайсона Ф'юрі.