ua en ru

Бій Мейвезера з МакГрегором буде останнім в його кар'єрі

Бій Мейвезера з МакГрегором буде останнім в його кар'єрі Фото: Флойд Мейвезер (instagram.com/floydmayweather)

Він дав слово своїй команді і дітям

Американський боксер Флойд Мейвезер-молодший не продовжуватиме кар'єру після бою з чемпіоном UFC у легкій вазі Конором Макгрегором. Про це повідомляє The Sun.

"Це мій останній бій. Я дав слово своїй команді і дітям, що після поєдинку з Макгрегором більше не вийду на ринг. Я дотримаю слова і не порушу його. У мене з'явилося багато справ, діти підуть в коледж, і це займе багато часу, тому що освіта відіграє важливу роль у моїй родині ", - сказав Мейвезер.

"Я вже не той Флойд Мейвезер, яким був десять, п'ять або пару років назад, мені вже не 21. Але я як і раніше небезпечний на рингу. У більшості випадків, коли я виходжу на ринг, мені допомагає досвід, тому що я провів багато боїв на найвищому рівні ", - додав 40-річний боксер.

Мейвезер здобув на професійному рингу 49 перемог (26 достроково) і не зазнав жодної поразки. Його бій з Макгрегором пройде 26 серпня в Лас-Вегасі.

Нагадаємо, український боксер, колишній чемпіон світу Володимир Кличко буде присутній як експерт на одному з найбільш очікуваних поєдинків року між Флойдом Мейвезером і Конором Макгрегором.