ua en ru

Боруссія - Реал: онлайн-трансляція матчу Ліги Чемпіонів

Боруссія - Реал: онлайн-трансляція матчу Ліги Чемпіонів Фото: Боруссія - Реал онлайн-трансляція

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Боруссія" - "Реал" розпочнеться на РБК-Україна 21:15, а дивитися футбол можна на каналі "Футбол".

Матч у Дортмунді стане найцікавішим футбольним протистоянням серед вівторкових матчів Ліги Чемпіонів.

27 вересня, 21:45
Дортмунд, "Сигнал Ідуна Парк"

Боруссія - Реал 2:2
Гол: Обамеянг, 43, Шюррле, 87 - Роналду, 17, Варан, 68

Боруссія: Бюрки - Піщек, Папастатопулос, Гинтер, Шмельцер Вайгль - Дембеле, Гетце, Кастро, Геррейру - Обамеянг
Реал: Навас - Карвахаль, Варан, Рамос, Данило - Модріч, Кроос, Родрігес - Бейл, Бензема, Роналду

Кілька років тому "Боруссія" і "Реал" зустрічалися в півфіналі Ліги Чемпіонів 2013 року. Тоді команди подарували глядачеві просто феєричне видовище. Але тоді у "Боруссії" був Левандовскі та інші зірки. Зараз "Боруссія" обростає новими гравцями, яким ще належить показати себе на світовій арені.

Після неймовірного старту сезону, коли "Реал" видав переможну серію, команда пригальмувала. Підопічні Зідана не можуть виграти другий матч поспіль у чемпіонаті. Чи означає це криза в команді? Не варто так думати. Просто навіть у таких великих клубів бувають ігрові проблеми.

А ось дортмундці підходять до матчу з "Реалом" в максимальному своєму стані. Після того, як підопічні Томаса Тухеля несподівано програли "Лейпцигу", вони виграли всі матчі, в яких грали. Пропустили лише двічі, а забили - 20 голів. Що говорить про просто неймовірною формі команди.

Боруссія - Реал: онлайн-трансляція матчу Ліги Чемпіонів

Фото: Зінедін Зідан

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан:

"Вважаю, що наше атакуюче тріо виглядає добре. Зрозуміло, що вони можуть поліпшити свою гру. Навіть якщо кожен з них забиває по голу в матчі, вони можуть зіграти краще, забивши два або три голи. На даний момент я ними задоволений".