ua en ru

Бориспільська районна виборча комісія скасувала реєстрацію списку клонованої "Батьківщини", - К.Бондарєв

Бориспільська районна виборча комісія 25 жовтня скасувала реєстрацію виборчого списку клонованої "Батьківщини". Про це повідомив голова Київської обласної партійної організації ВО "Батьківщина", народний депутат Костянтин Бондарєв, повідомляє його прес-служба.
За його словами, тепер виборча комісія повинна зареєструвати списки від легітимної Бориспільської районної "Батьківщини", які були подані до ТВК 6 жовтня - відповідно до норм чинного законодавства.
"Бориспільська районна виборча комісія виправила одну свою помилку та скасувала списки фальшивої "Батьківщини". А тепер вона має виправити ще іншу свою помилку - зареєструвати списки легітимної політичної партії. Юристи Бориспільської районної ТВК у своєму роз'ясненні написали, що рішення про реєстрацію кандидатів приймається за 22 дні до дня виборів. Так як ми подали списки легітимної "Батьківщини" вчасно, а представники ТВК їх не зареєстрували і свідомо пішли на фальсифікацію виборів, тепер вони повинні знайти спосіб, як вирішити цю проблему", - наголосив К.Бондарєв.