ua en ru

У "Борисполі" затримали китайця-організатора міжнародного каналу торгівлі людьми

У "Борисполі" затримали китайця-організатора міжнародного каналу торгівлі людьми Фото: затриманий китаєць у "Борисполі"

Сутенер вербував українок для надання послуг інтимного характеру в розважальних закладах

В аеропорту "Бориспіль" правоохоронці затримали 40-річного громадянина Китаю, який організував міжнародний канал торгівлі людьми. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України.

"Правопорушника затримано на гарячому - в аеропорту "Бориспіль" під час спроби переправлення двох молодих жінок за межі України рейсом "Київ-Алмаати", - йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, у результаті проведення попередніх заходів було встановлено, що зловмисник вербував українок для надання послуг інтимного характеру в розважальних закладах, розташованих на території його країни. За послуги чоловік обіцяв жінкам платити 6 тисяч доларів на місяць.

Наразі стосовно зловмисника тривають слідчі дії та обирається запобіжний захід. Також встановлюються усі можливі особи, причетні до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Департамент з протидії злочинам, пов'язаних із торгівлею людьми Національної поліції, з початку 2017 року зафіксував 62 правопорушення за випадками торгівлі людьми.