ua en ru

У "Борисполі" затримали чотирьох іноземців, які перебували у міжнародному розшуку

У "Борисполі" затримали чотирьох іноземців, які перебували у міжнародному розшуку Фото: українські прикордонники (dn.gov.ua.jpg)

Усіх затриманих передали Нацполіції

В авіаційному пункті пропуску "Бориспіль" під час оформлення пасажирів рейсу зі Стамбула, прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту (ОКПП) "Київ" виявили двох громадян, котрі за даними бази Інтерполу перебувають у розшуку. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Один із мігрантів - громадянин Польщі, який розшукується за підозрою у шахрайстві. Ще один розшукуваний Інтерполом, громадянин Казахстану, прибув до Києва тим самим авіарейсом. Дана особа розшукується у себе на батьківщині за підозрою у вчиненні крадіжки.

Третьою особою, яка перебуває у міжнародному розшуку за запитом Румунії, виявився громадянин Ізраїлю, який прибув до України рейсом із Тель-Авіва. Його виявили у пункті пропуску "Дніпропетровськ – авіа" прикордонники Харківського загону.

У пункті пропуску "Бачівськ" прикордонники Сумського загону затримали громадянина Молдови, який прямував із РФ. Усіх затриманих передали Нацполіції.

Нагадаємо, у суботу, 25 листопада, українські прикордонники виявили білоруса та викрадені в Україні іномарки, яких розшукував Інтерпол.