ua en ru

Прикордонники затримали розшукуваного Інтерполом корупціонера з Білорусі

Прикордонники затримали розшукуваного Інтерполом корупціонера з Білорусі Фото: пункт пропуску на кордоні Білорусі (facebook.com/GpkGovBY)

Також на кордоні виявлено дві іномарки, які знаходились у міжнародному розшуку

Українські прикордонники Чернігівського, Мукачівського та Сумського загонів виявили білоруса та викрадені в Україні іномарки, яких розшукував Інтерпол. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зокрема зазначено, що в пункт пропуску "Нові Яриловичі", на виїзд із України, прибув громадянин Білорусі, під час перевірки документів якого з'ясувалося, що чоловік перебуває у міжнародному розшуку по лінії Інтерполу.

"Громадянина розшукують правоохоронні органи Республіки Білорусь для притягнення його до кримінальної відповідальності за корупційні дії. Цю особу передано представникам Національної поліції", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в пунктах пропуску "Дякове" та "Юнаківка", що на кордоні з Румунією і Росією відповідно, міжнародна база Інтерполу спрацювала на автомобілі "Міцубіші" й "Мерседес" української реєстрації 2009 та 1998 років випуску.

"Наші співвітчизники керували іномарками, які були викрадені на території України. Водіїв та автівки передано співробітникам поліції", - доповіли у відомстві.

У ДПСУ також додали, що по всіх випадках поінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Київ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що білоруські прикордонники 20 листопада 2017 року затримали трьох громадян України, які перетнули кордон.