ua en ru

У "Борисполі" розпочалися навчання з забезпечення безпеки "Євробачення"

У "Борисполі" розпочалися навчання з забезпечення безпеки "Євробачення" Фото: аеропорт "Бориспіль"

В аеропорту "Бориспіль" стартували навчання щодо забезпечення безпеки на "Євробаченні"

Сьогодні, 4 квітня, в аеропорту "Бориспіль" розпочалися командно-штабні навчання з питань забезпечення безпеки і правопорядку під час міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення". Про це повідомляє прес-служба державної служби з питань надзвичайних ситуацій (ДСНС).

У навчаннях взяли участь голова ДСНС Микола Чечоткін, заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян, командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров, перший заступник голови Держприкордонслужби Василь Серватюк, а також керівництво підрозділів Нацполиции і міграційної служби.

Повідомляється, що навчання триватимуть два дні. У перший день учасники відпрацювали питання здійснення прикордонного контролю щодо осіб, які прибувають для участі в пісенному конкурсі, забезпечення пожежної безпеки в аеропорту, громадського порядку під час прибуття і відбуття учасників і гостей конкурсу, а також супровід колон транспортних засобів, якими буде забезпечуватися перевезення офіційних делегацій

altalt

Фото: прес-служба ДСНС

Завтра, 5 квітня, навчання продовжаться на території Міжнародного виставкового центру в Києві. В ході заходу будуть обговорені питання забезпечення пожежної безпеки та реагування на можливі надзвичайні ситуації, забезпечення правопорядку і громадської безпеки в місцях проведення пісенного конкурсу.

Нагадаємо, Національна поліція України і Національна гвардія України переходять на посилений режим несення служби в Києві, Харкові та Дніпрі до закінчення "Євробачення".