ua en ru

У "Борисполі" чоловік намагався пронести на борт літака пістолет

У "Борисполі" чоловік намагався пронести на борт літака пістолет Фото: у "Борисполі" чоловік намагався пронести на борт літака пістолет

Зі слів пасажира, зброю він знайшов та забувся викласти з поклажі

У аеропорту "Бориспіль" у вівторок, 8 грудня, чоловік намагався пронести на борт літака пістолет. Про це повідомляє прес-служба Бориспільського ВП ГУНП в Київській області.

"До лінійного відділення аеропорту "Бориспіль" надійшло повідомлення від служби авіаційної безпеки аеропорту, що в ручній поклажі пасажира рейсу "Київ-Цюрих" знаходиться пістолет. Під час огляду рюкзака 35-річного чоловіка слідчі виявили та вилучили пістолет Glock-26 та 12 набоїв до нього", - йдеться в повідомленні.

Зі слів пасажира, зброю він знайшов та забувся викласти з поклажі. Правоохоронці вилучили небезпечну знахідку та направили на експертизу. На даний час вирішується питання про оголошення підозри затриманому. Правоохоронці з'ясовують наміри застосування вилученої зброї.

Зазначається, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, правоохоронці виявили арсенал зброї в Одеській області.