ua en ru

"Бориспіль" попереджає пасажирів про велику пробку на в'їзді в аеропорт

"Бориспіль" попереджає пасажирів про велику пробку на в'їзді в аеропорт Фото: Павло Рябікін (УНІАН)

В аеропорту попередили, що втрата часу може скласти до 45 хвилин

Генеральний директор міжнародного аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін попередив пасажирів про велику пробку на в'їзді в аеропорт внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"До уваги пасажирів, що вилітають сьогодні з МА" Бориспіль "на трасі Київ - Бориспіль ДТП! Велика "пробка" в сторону аеропорту втрата часу 40-45 хвилин!" - підкреслив Рябікін.

Вниманию пассажиров вылетающих сегодня из МА "Борисполь" на трассе Киев - Борисполь ДТП! Большая "пробка" в сторону аэропорта потеря времени 40-45 минут!

Опубліковано Павлом Рябікіним 29 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше аеропорт "Бориспіль" закликав пасажирів заздалегідь виїжджати в аеропорт у зв'язку з пробкою на виїзді з Києва, яка утворилася в результаті ДТП.

За даними ЗМІ, на Бориспільському шосе зіткнулися два легкових автомобіля з послідуючим горінням. У результаті аварії постраждали жінка і маленька дівчинка.

У той же час, за повідомленнями Facebook-спільноти "Київ Оперативний", після зіткнення автомобілів Suzuki і Daewoo постраждали не менше п'яти осіб.