ua en ru

Більшість росіян вважають правих радикалів основною силою з боку київської влади в протистоянні на Донбасі, - опитування

Більшість росіян (52%) вважають, що основною силою з боку київської влади в протистоянні на сході України є збройні формування українських правих радикалів.

Більшість росіян (52%) вважають, що основною силою з боку київської влади в протистоянні на сході України є збройні формування українських правих радикалів. Про це свідчать результати опитування, проведеного російської недержавної дослідницької організації "Левада-центр".

Так, на питання "Хто є основною силою у протистоянні в Донецькій і Луганській областях з боку київської влади?" 52% респондентів відповіли "збройні формування українських правих радикалів". Ще 25% назвали головною силою регулярні частини української армії, а 23% не змогли визначитися з відповіддю.

Крім того, на питання про основну силу в протистоянні в Донецькій і Луганській областях з іншого боку, 67% респондентів вибрали варіант "народне ополчення міст Донецької і Луганської областей". Ще 12% вибрали варіант "збройні формування проросійських радикалів, підтримані Росією", а 21% не зміг визначитися з відповіддю.