ua en ru

Більше половини українців вважають, що країні потрібні радикальні зміни, - опитування

Більше половини українців вважають, що країні потрібні радикальні зміни, - опитування Ілюстративне фото (facebook.com/ra_vladpromo)

12% українців виступають за те, щоб все залишалося як є

Більше половини українців (64%) вважають, що Україні потрібні радикальні зміни. Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг".

Як зазначається, опитування проводилося 10-18 вересня 2018 року серед населення України від 18 років. Участь в опитування взяли 2,5 тис. респондентів.

За даними опитування, 64% респондентів переконані, що країні потрібні радикальні зміни, тоді як 12% опитаних виступають за те, щоб залишалося все як є. Крім того, 19% виступають за повернення у минуле.

"За останні кілька місяців дещо зменшилася кількість тих, хто вимагає радикальних змін, натомість зросла кількість прихильників стабілізації та повернення у минуле. Радикальних змін частіше вимагали мешканці заходу, стабілізації, або повернення як було раніше, - у південно-східних областях", - повідомляють у прес-служби соціологічної групи.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що більшість громадян України виступає за мирне врегулювання конфлікту на Донбасі.

Додамо, також повідомлялося, що майже половина українців вважають корупцію невід'ємною частиною політичного життя.