ua en ru

Більше та дешевше: Vodafone Україна впровадила нові тарифи для роумінгу

Більше та дешевше: Vodafone Україна впровадила нові тарифи для роумінгу

 

Напередодні нового туристичного сезону Vodafone Україна запропонував своїм клієнтам нові роумінг-тарифи для вільного спілкування з близькими, друзями, колегами або бізнес-партнерами в зарубіжних поїздках в більш, ніж 75 країнах світу. Оновлені тарифи пропонують доступний мобільний інтернет і безлімітний меседжінг, а також меншу вартість розмов у роумінгу.

Зокрема, 15 хвилин розмов вартістю від 35 грн тепер доступні під час перебування за кордоном, у тому числі у таких країнах, як Австрія, Велика Британія, Данія, Єгипет, Ізраїль, Італія, Ірландія, Іспанія, Канада, Норвегія, Нідерланди, Німеччина, ОАЕ, Польща, Португалія, Росія, США, Таїланд, Туреччина, Угорщина, Хорватія, Франція, Чехія, Швеція. Фінляндія, Чорногорія, Естонія, Швейцарія та Японія. Вартість розмов включає в себе усі вхідні дзвінки та вихідні дзвінки на номери абонентів Vodafone Україна та номери абонентів інших операторів України, а також вихідні дзвінки на місцеві номери країни перебування.

Для тих клієнтів Vodafone Україна, які за кордоном надають перевагу онлайн спілкуванню, 100 МБ мобільного Інтернету та безлімітний меседжинг протягом доби у Viber, WhatsApp та Skype, включаючи текстові повідомлення і зображення, коштуватимуть лише 40 грн. Вартість надсилання SMS або MMS на усі мережі - 15 грн за 15 повідомлень.

Базові тарифи Vodafone у роумінгу в більш, ніж 75 країнах світу діють за умови реєстрації у будь-якій мережі. Детальніший перелік країн, у яких діють нові тарифи, можна знайти за посиланням.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:

Vodafone

Прес-служба

press@vodafone.ua

+380501103130

Про Vodafone

Vodafone - одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, включаючи мобільний голосовий зв'язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 26 країнах, має партнерські угоди з операторами 48 країн та надає послуги фіксованого широкосмугового доступу в інтернет на 19 ринках. Станом на 31 грудня 2017 року Vodafone надає послуги 529,1 мільйонам абонентів мобільного зв'язку і 19,3 мільйонам користувачів фіксованого інтернету. Більш детальна інформація на сторінці www.vodafone.com.