ua en ru

Богдан прокоментував публікацію його заяви про відставку

Богдан прокоментував публікацію його заяви про відставку Фото: Андрій Богдан (Віталій Носач/РБК-Україна)

Богдан говорить, що не знає, як знімок потрапив у ЗМІ

Глава Офісу президента Андрій Богдан заявив, що йому невідомо, як з’явився знімок того, що він писав заяву на звільнення, але факт її написання він підтвердив. Про це Богдан сказав в Івано-Франківську, повідомляє "Укрінформ".

Він припустив, що це могла бути провокація "якихось спецслужб".

"Заяву писав, усі писали. Як вона з’явилася в інтернеті, не знаю. Може - журналісти-розслідувачі, може, СБУ, може, провокація якихось спецслужб", - сказав Богдан.

За його словами, Зеленський може підписати таку заяву в будь-який момент.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський підтвердив існування заяви на звільнення від керіваника Офісу президента України Андрія Богдана. Президент уточнив, що станом на сьогодні не підписував заяву на звільнення Богдана.

Вчора РБК-Україна писало, що Богдан написав заяву про звільнення. Натомість, заступник голови Офісу президента Руслан Рябошапка спростував інформацію про відставку глави ОП.

Зазначимо, Богдана призначили главою Адміністрації президента 21 травня 2019 року. Під час кампанії Володимира Зеленського його пов'язували зі штабом майбутнього президента. Богдан також був відомий як юрист олігарха Ігоря Коломойського.