ua en ru

Бойовиків попереджають про "диверсантів" сил АТО, "перекинутих" для ліквідації ватажків ЛНР

Бойовиків попереджають про "диверсантів" сил АТО, "перекинутих" для ліквідації ватажків ЛНР Фото: Дмитро Тимчук

Очікується "закидання" в райони, контрольовані ЛНР, близько 600 "диверсантів"

Бойовиків так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР) попереджають про "диверсантів" сил антитерористичної операції (АТО), які "перекинуті" для ліквідації ватажків ЛНР. Про це йдеться в повідомленні лідера групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука у Facebook.

"Згідно з даними "МГБ ЛНР", розісланими по підрозділам "2-го АК ЛНР" очікується "закидання" в райони, контрольовані ЛНР, близько 600 (!) "диверсантів з батальйону імені Іси Мунаєва" сил АТО. Нібито дані диверсанти пройшли підготовку на базі НГУ під Києвом під керівництвом "інструкторів НАТО", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляє Тимчук, поширюється інформація, що "диверсанти" нібито будуть виконувати завдання з ліквідації "керівництва" ЛНР, руйнування інфраструктури і виведенню з ладу системи управління "2-го АК" перед майбутнім "широкомасштабним наступом українських військ".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики ЛНР поширюють чутки про "польських найманців" у складі сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.