ua en ru

Бойовики поширюють чутки про "польських найманців" у складі сил АТО, - Тимчук

Бойовики поширюють чутки про "польських найманців" у складі сил АТО, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

Група "польських найманців" нібито здійснює масові акти мародерства, грабуючи місцеве населення

Бойовики так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР) поширюють чутки про "польських найманців" у складі сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні лідера групи "Інформаційний опір" Дмитра Тимчука в Facebook.

"В ЛНР триває істерія з приводу "солдатів НАТО у складі українських військ". За розісланим "МГБ ЛНР" орієнтуванням (відомості нібито здобуті "військовою розвідкою" терористів від "джерел в ЗСУ"), н. п. Валуйское (район Станиці Луганської) велика група "польських найманців" здійснює масові акти мародерства, грабуючи місцеве населення", - йдеться в повідомленні.


Крім того, бойовики поширюють інформацію, що "польські найманці", погрожуючи зброєю нібито змушують місцевих жителів висловлювати негативні оцінки на адресу президента Російської Федерації Володимира Путіна.

"Згідно з даними "розвідки" бойовиків, "польські найманці" під загрозою застосування зброї нібито змушують місцевих жителів висловлювати безсторонні (із застосуванням ненормативної лексики) оцінки на адресу В. Путіна, фіксуючи ці висловлювання з допомогою відеозйомки", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) поширюють інформацію про проведення наступальної операції 8 серпня.