ua en ru

Бойовики в зоні АТО провели 6 обстрілів, поранено двох українських військових

Бойовики в зоні АТО провели 6 обстрілів, поранено двох українських військових Фото: АТО (facebook.com/ato.news)

У двох випадках українські захисники були змушені відкривати вогонь

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) протягом минулої доби, зафіксовано 6 обстрілів бойовиками опорних пунктів Збройних сил України. Внаслідок обстрілів було поранено двох українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зазначається, що у двох випадках українські захисники були змушені відкривати вогонь у відповідь із озброєння незабороненого мінськими домовленостями.

Так, на Луганському напрямку ворог вів вогонь з мінометів різних калібрів та озброєння БМП у районі населених пунктів Новолуганське, Гладосове, Луганське та Троїцьке.

На Донецькому напрямку, за світлої пори доби, противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у передмісті Авдіївки. Також, неподалік Кам’янки, українських оборонців обстрілював ворожий снайпер.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 14 січня 2018 року Російсько-ок...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 січня 2018 р.

Крім того, минулої доби, зафіксовано черговий факт присутності російського озброєння на Донбасі. Підрозділом протиповітряної оборони було збито БПЛА російського виробництва типу "Орлан-10". З початку перемир’я це уже третій збитий безпілотник цього типу.

Нагадаємо, 14 січня 2018 року було збито розвідувальний безпілотник російського виробництва.