ua en ru

Штаб АТО: бойовики поширюють "страшилки" про диверсії

Штаб АТО: бойовики поширюють "страшилки" про диверсії Ілюстративне фото: бойовики на Донбасі (facebook.com-abazia)

Бойовики звинуватили ОТУ "Луганськ" у підготовці диверсії на одному зі складів зберігання вибухонебезпечних речовин

На Донбасі бойовики заявляють про "диверсію", заплановану на час візиту в регіон президента України Петра Порошенка. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Підконтрольні бойовикам ЗМІ продовжують виробляти "страшилки" про нібито підготовку Збройними силами України провокацій на об'єкти критичної інфраструктури Донбасу. При цьому дуже часто використовуються самі неймовірні приводи, позбавлені логіки і здорового глузду. На цей раз, так зване "міністерство держбезпеки ЛНР", звинуватив українське командування ОТУ "Луганськ" у підготовці диверсії на одному зі складів зберігання вибухонебезпечних речовин ТОВ "Науково-виробниче підприємство "Зоря" в Рубіжному", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що згідно "страшилки", диверсія запланована на час візиту в район проведення АТО президента України Петра Порошенка і може стати додатковим приводом для введення миротворчої місії на Донбас.

Прес-центр штабу АТО повідомляє: Підконтрольні бойовикам ЗМІ продовжують продукувати "страшилки" про нібито підготовку...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 квітня 2018 р.

Нагадаємо, на Донбасі з початку доби російсько-окупаційні війська здійснили 25 обстрілу позицій сил АТО, в результаті обстрілу поранення отримали троє українських військових.