ua en ru

Бойовики заявили, що "мер" Горлівки потрапив під обстріл

Бойовики заявили, що "мер" Горлівки потрапив під обстріл Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Так званий "мер" потрапив під обстріл в районі Ясинуватої

Так званий "мер" окупованої Горлівки Іван Приходько потрапив під обстріл на трасі в районі Ясинуватої. Про це повідомляє ДАН.

Зазначено, що автомобіль Приходько потрапив під обстріл на трасі Горлівка - Донецьк. Він отримав легку контузію, супроводжуючі його особи не постраждали.

Повідомляється також, що Приходько госпіталізований, його стан оцінюється як задовільний.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у районі окупованого Донецька підрозділ бойовиків в повному складі намагався покинути передові позиції, в результаті чого буы обстріляний.

Повідомляється, що підрозділ "11 окремого мотострілецького полку" (Донецьк) 1 АК, який було сформовано виключно з так званих "штрафників", у повному складі намагався приховано залишити передову позицію і його було обстріляно з озброєння бойових машин іншого підрозділу цього ж полку.

Крім того, під Новоазовськом оголосили в розшук трьох бойовиків, які самовільно залишили передові позиції. За даними розвідки, в окупованій Горлівці повісився бойовик після відмови у звільненні за сімейними обставинами.