ua en ru

Бойовики заборонили перетинати кордон мешканцям Донбасу молодше 50 років, - штаб АТО

Бойовики заборонили перетинати кордон мешканцям Донбасу молодше 50 років, - штаб АТО Фото: АТО на Донбасі

До Росії щоденно пішки виходило близько трьох десятків чоловіків

Бойовики заборонили перетинати кордон мешканцям Донбасу молодше 50 років. Про це повідомляє повідомляє прес-центр антитерористичної операції (АТО) на Донбасі у Facebook.

"За нашою оперативною інформацією, ватажки незаконних збройних формувань, за будь яку ціну намагаються затягнути мешканців Донбасу у свої лави. Проте, для більшості чоловіків, ця війна вже принесла лише руйнування і горе. Тож люди усіма способами намагаються ухилитись від так званої мобілізації. Чоловіки призивного віку лягають у лікарні або масово виїжджають з тимчасово окупованих територій. Так, донедавна, через пункт перетину українсько-російського кордону "Червонопартизанськ", до Росії щоденно пішки виходило близько трьох десятків чоловіків. А вже на цьому тижні злочинці заборонили перетинати кордон мешканцям Донбасу молодше 50 років", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього повідомляється, що сьогодні, 28 серпня, з опівночі і до 18 години ситуація в зоні АТО залишалася стабільною.

"Основну активність російсько-терористичні війська проявляли поблизу Донецька. Тут, упродовж доби, зі стрілецької зброї і мінометів бойовики вели вогонь по наших позиціях у Красногорівці, Пісках, Мар'їнці, Опитному. Під ранок, зі 120-міліметрових мінометів, окупанти двічі накривали українські опорні пункти в Авдіївці. А о 12:10 по цьому ж населеному пункту працювала 122-міліметрова артилерія ворога", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні, з опівночі і до 18 години ситуація в зоні АТО залишалася стабільною. Основну активність російсько-терористичн...

Posted by Прес-центр АТО on 28 августа 2015 г.

Разом з тим, поблизу Маріуполя під мінометним вогнем 120 калібру опинились наші підрозділи у Гранітному. А близько 16 години у цьому ж районі бандформування двічі застосували танки.

У Луганській обл., близько опівночі злочинці тричі обстрілювали сили АТО у Станиці Луганській з мінометів та гранатометів. А на Артемівському напрямку під вогнем 120-міліметрових мінометів опинилися наші опорні пункти у Санжарівці, Троїцькому та Кірово.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу, 27 серпня, бойовики 109 разів обстріляли сили антитерористичної операції(АТО) на Донбасі.