ua en ru

Бойовики за добу близько 50 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за добу 18 жовтня понад 50 раз обстріляли позиції антитерористичної операції.

Бойовики за добу 18 жовтня понад 50 раз обстріляли позиції антитерористичної операції. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"За добу зафіксовано більше п'яти десятків обстрілу наших позицій. Вночі неконтрольовані терористичні збройні формування відкрили вогонь по блокпостам, опорним і спостережних пунктів, що розташовані в районі Станично-Луганське, Вільхове, Красногорівка, Невельське, Піски, Нікішино, двічі були обстріляні позиції в районах кургану Гостра Могила, Орлово-Іванівка та Майорск", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, напередодні ввечері відбулося бойове зіткнення захисників Донецького аеропорту з бойовиками, які здійснили чергову спробу штурму позицій сил АТО, почавши атаку від торгового центру. Спільними діями підрозділів, які тримають оборону аеропорту і групами вогневої підтримки атака бойовиків була відбита.

Однак, незважаючи на численні обстрілу блокпоста, розташованого в районі населеного пункту Сміле, підрозділ Національної гвардії України, у взаємодії з групами вогневої підтримки, продовжує тримати об'єкт під контролем, вогнем у відповідь змушує бойовиків відступати. Обстановка в Маріуполі і на півдні Донбасу також під контролем сил АТО.

Нагадаємо, в зоні антитерористичної операції 17 жовтня загинули 2 українських військовослужбовців, ще 3 отримали поранення.