ua en ru

Бойовики за день 41 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за день 41 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за день 41 разів відкривали вогонь по позиціях сил антитерористичної операції на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції і надалі ускладнюється. Незаконні збройні формування збільшують кількість і інтенсивність обстрілу позицій наших сил і населених пунктів Донбасу. Станом на 18 годину бандити 41 раз обстріляли позиції наших військ", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі зазначають, що епіцентром напруженості залишається район донецького аеропорту. З мінометів й озброєння танків бандформування протягом дня обстрілювали метеовишку і новий термінал донецького аеропорту.

Крім цього, бойовики обстріляли сили АТО в районі населених пунктів Опитне, Тоненьке, Водяне, Піски, Дослідне, Гранітне, Авдіївка.

"На інших напрямках з гранатометів і мінометів були обстріляні населені пункти Золоте, Мирне, Орлово-Іванівка, Нікішино, Кримське, Рідкодуб, тричі Чермалик та околиці Чорнухіно. Поблизу Кряківки наші позиції були обстріляні з озброєння танка. А в районі населеного пункту Нікішино "працював" снайпер", - додали в штабі.

Нагадаємо, в штабі відзначають ускладнення ситуації в зоні АТО.

За добу в зоні АТО загинув один український військовий, 10 були поранені.