ua en ru

Бойовики за день 24 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за день 24 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції ускладнюється. Сьогодні незаконні збройні формування продовжили здійснювати обстріл позицій наших військ, в тому числі і з важкого озброєння. За день зафіксовано 24 порушення бойовиками режиму припинення вогню. Терористи 1 раз з гранатомета, 6 разів з мінометів, двічі з артилерійських систем і один раз з озброєння танка обстріляли наші позиції поблизу Нікішино", - йдеться в повідомленні.

У штабі також повідомляють, що бойовики вели вогонь по новому терміналу донецького аеропорту, а також обстріляли населені пункти Піски, Північне, Первомайське, Гранітне і Мар'їнку.

"Загострюється ситуація і в Луганській області, в населеному пункті Станиця Луганська. Сьогодні тут бойовики з артилерійських систем обстріляли житлові будинки мирних жителів селища. Потім відбулося більш ніж двогодинне бойове зіткнення бойовиків з українськими військовими. Після того, як бандити відступили, ними були задіяні реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град". Крім того, в районі населеного пункту Щастя, на Луганщині, "працював" снайпер", - відзначили в штабі.

Нагадаємо, штаб АТО відзначає істотне ускладнення ситуації в зоні АТО за ніч.