ua en ru

Бойовики відновили обстріл окупованих територій, звинувативши в них ЗСУ, - ІС

Бойовики відновили обстріл окупованих територій, звинувативши в них ЗСУ, - ІС Фото: журналісти РФ знімали постановочні сюжети про ЗСУ

Представники ЗМІ РФ висвітлювали підготовку до міфічного наступу ЗСУ

Командування російсько-терористичних військ наказало відновити обстріли населених пунктів на окупованих Російською федерацією територіях Донецької і Луганської областей з подальшим звинуваченням у даних обстрілах ВСУ. Про це повідомив лідер групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук Facebook.

"Відзначався високий рівень організації даних збройних провокацій – як правило, фіксувалося прибуття в ці райони великої кількості представників російських ЗМІ", - заявив Тимчук.

За його інформацією, головним завданням для прибулих представників ЗМІ Росії була підготовка серії постановочних сюжетів про "різке загострення" ситуації на Донбасі нібито через обстріли ВСУ мирних населених пунктів. Журналісти також висвітлювали заходи по підготовці до міфічного широкомасштабного наступу ЗСУ.

В цей період фіксувалися щоденні звіти керівництва "1 АК ДНР" і "2 АК ЛНР" про завчасно запланованих за місцем і часом виїзди в населені пункти для відпрацювання постановочного матеріалу знімальних груп російського ТБ.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». В зоні АТО на Донбасі в період з 22 по 28 березня ц. р. интенси...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 28 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу, 28 березня 2017 року, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі поранено 3 українських військовослужбовців.