ua en ru

Бойовики ввечері 3 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики ввечері 3 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб Фото: українські війскові

Ніч та ранок у зоні АТО пройшли спокійно

Бойовики вчора ввечері, 16 вересня, 3 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"На жаль, минулі добу не пройшли цілком спокійно. Якщо з півночі і до 19 годин, уздовж лінії розмежування випадків відкриття вогню не було, то в кінці доби противник тричі порушив перемир'я. Так, на артемівському напрямку близько 20 і 23 години, по наших позиціях на північ від Санжаровки бойовики вели вогонь із стрілецької зброї. А в 23:35 опорний пункт сил АТО в районі Кряківки на Луганщині злочинці також обстрілювали зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що в результаті цих обстрілів втрат серед українських військових немає. Після півночі і до 6 ранку 17 вересня, в зоні АТО зберігався режим тиші.

Нажаль минула доба не пройшла повністю спокійно. Якщо з опівночі і до 19 години, вздовж лінії розмежування, випадків від...

Posted by Прес-центр АТО on 16 сентября 2015 г.

Нагадаємо, в самопроголошеної "Донецької народній республіці" (ДНР) заявили про фактичне закінчення бойових дій на Донбасі.