ua en ru

Бойовики ввечері 30 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики ввечері 30 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб Фото: українські військові на Донбасі

Вчора ввечері ситуація в зоні АТО залишалася напруженою

Бойовики на Донбасі увечері 25 квітня 30 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Ввечері 25 квітня ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишалася напруженою. З 18:00 до півночі незаконні збройні формування 30 раз обстріляли позиції наших військ уздовж лінії розмежування, в основному зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, були обстріляні позиції українських військових в районі Пісок, Ленінського, Широкіно, Авдіївки і Майорського. Терористи також продовжують застосовувати артилерійські системи, калібр яких перевищує 100 міліметрів.

"На Луганщині в районі населеного пункту Щастя злочинці провели обстріл опорного пункту з бойової машини піхоти, а недалеко від Станиці Луганської застосовували по наших позиціях автоматичні гранатомети. В небі на Донеччині над населеними пунктами Піски і Кам'янка були зафіксовані прольоти безпілотників супротивника", - заявили в штабі.

Увечері 25 квітня ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишалася напруженою. З 18.00 до опівночі незак...

Posted by Прес-центр АТО on 25 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, бойовики ДНР використовували спостерігачів ОБСЄ як "живий щит".