ua en ru

Бойовики з вечора 30 раз обстріляли сили АТО

Бойовики з вечора 30 раз обстріляли сили АТО Фото: українські війскові

Бойовики продовжував провокаційні обстріли позицій українських військових на донецькому, артемівському та маріупольському напрямках

Бойовики, починаючи з вечора 14 листопада, 30 раз обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Починаючи з 18 години учорашнього вечора, терористи продовжував провокаційні обстріли наших позицій на донецькому, артемівському та маріупольському напрямках. Загалом, з учорашнього вечора до сьогоднішнього ранку зафіксовано 30 обстрілу", - йдеться в повідомленні.

Так, на донецькому напрямку бойовики вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в бік позицій українських військових в районі Новгородського, Мар'їнки, Красногорівки, Пісків, Авдіївки та Опитне. На артемівському - в напрямку Зайцевого, Луганського, Попасній, Майорського і Лозового. На маріупольському та луганському напрямках бойовики вели прицільний вогонь із стрілецької зброї по Широкіно і Станиці Луганської.

Розпочинаючи з 18 години вчорашнього вечора, терористи продовжували провокаційні обстріли наших позицій на Донецькому, А...

Posted by Прес-центр АТО on 14 ноября 2015 г.

Нагадаємо, представник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко пояснив, за яких умов українські військовослужбовці можуть відкривати вогонь у відповідь на дії бойовиків.