ua en ru

Бойовики вчора випустили по Авдіївці близько 100 снарядів, - Міноборони

Бойовики вчора випустили по Авдіївці близько 100 снарядів, - Міноборони Фото: артилерія бойовиків

За минулу добу на Донецькому напрямку сталося 26 обстрілів, зокрема 15 з важкого озброєння

Бойовики вчора випустили по Авдіївці Донецької області близько 100 снарядів з мінометів і систем залпового вогню "Град". Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, передає Інформаційно-аналітичний центр - національної безпеки України.

За минулу добу на Донецькому напрямку сталося 26 обстрілів, зокрема 15 з важкого озброєння.

"З 6 ранку ворог перемістив вогневу активність в район Авдіївки. Протягом дня російсько-окупаційні війська здійснили 6 мінометних обстрілів по позиціям ЗСУ в районі міста, а також двічі відкривали вогонь з установки "Град - Партизан". Також близько 22 години бойовики здійснили артилерійський обстріл Авдіївки. Вчора окупанти випустили близько 100 снарядів по позиціям поблизу міста", - відзначив Лисенко.

На Луганському напрямку військова ситуація була відносно стабільною. Бойовики там порушили режим тиші двічі. Противник відкривав вогонь з гранатометів і стрілецької зброї.

Повідомляється, що на Маріупольському напрямку після опівночі російсько-окупаційні війська здійснили потужний артилерійський обстріл тилового району поблизу Волновахи, що знаходиться у більш ніж 10 кілометрах від лінії розмежування. Бойовиками було випущено 40 снарядів калібру 152 мм. Також бойовики відкривали вогонь з танків та мінометів по Красногорівці.

Всього на Маріупольському напрямку сталося 29 обстрілів з боку ворога, зокрема 9 з важкого озброєння.

Нагадаємо, бойовики обстріляли лікарню в Красногорівці. Через обстріли у лікарні обмежать надання медичних послуг жителям.