ua en ru

Бойовики обстріляли лікарню в Красногорівці

Бойовики обстріляли лікарню в Красногорівці Фото: новини АТО

У лікарні обмежать надання медичних послуг жителям

Бойовики здійснили обстріл житлового сектора населеного пункту Красногорівка, кілька боєприпасів розірвалися поблизу місцевої лікарні. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

"Увечері 25 травня, сепаратисти в черговий раз зробили обстріл житлового сектора населеного пункту Красногорівка, застосувавши заборонене мінських домовленостей зброю великого калібру", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що кілька боєприпасів розірвалися поблизу місцевої лікарні і житлових будинків. Найближчим часом лікарня змушена буде обмежити надання медичних послуг жителям Красногоровки і сусідніх населених пунктів.

"Ніхто з хворих і лікарів не постраждав, але в будівлі вибито скло", - підкреслили в повідомленні.

В Українській стороні СЦКК вважають, що такі злочини незаконних збройних формувань ОРДО свідчать про грубі порушення Мінських домовленостей.

Важливо! Обстріл лікарні в Красногорівці: черговий теракт НЗФ ОРДО проти мирного населення Українська сторона СЦКК пов...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антітерорічтічної операції (АТО) за день, 25 травня 2017 року, поранені 4 українських військовослужбовців.