ua en ru

Бойовики в Луганській області активізували "мінну" війну, - Держприкордонслужба

Українські прикордонники все частіше фіксують спрацьовування мін в Луганській області, що, на їх думку, може свідчити про активізацію бойовиками "мінної війни.

Українські прикордонники все частіше фіксують спрацьовування мін в Луганській області, що, на їх думку, може свідчити про активізацію бойовиками "мінної війни. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

Так, прикордонники відділу прикордонної служби "Красна Талівка" протягом доби з 16 на 17 вересня тричі зафіксували спрацьовування мін, встановлених терористами.

"В одному з випадків на міні підірвалася мешканка одного з прикордонних сіл. Обставини вибухів ще в двох випадках з'ясовуються. Це може свідчити про активізацію "мінної" війни на даній ділянці і відновлення спроб з боку російських найманців відтіснити прикордонників від лінії кордону", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 9 вересня 2014 р. в Луганській області на міні підірвався прикордонний загін, три прикордонники загинули, двоє отримали важкі поранення.