ua en ru

У Луганській області вчора на міні підірвався прикордонний загін, 3 прикордонники загинули, - ДПС

У Луганській області вчора на міні підірвався прикордонний загін, три прикордонники загинули, двоє отримали важкі поранення.

У Луганській області вчора, 9 вересня, на міні підірвався прикордонний загін, три прикордонники загинули, двоє отримали важкі поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держприкордонслужби України.

"Незважаючи на оголошене перемир'я, терористи і російські найманці продовжують вести бойові дії, обстрілювати позиції сил АТО і здійснювати інші диверсійні заходи. Так, у 14:45 поблизу н. п. Нижнебараниковка (Луганська обл.) на вибуховому пристрої підірвався прикордонний наряд, який рухався на автомобілі "УАЗ". В результаті вибуху загинули 3 прикордонника: два - на місці події, один - під час транспортування в медичний заклад, ще 2 отримали важкі поранення", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора в 17:00 спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко на брифінгу заявив, що 9 вересня було першим відносно спокійним днем на Донбасі. "Режим перемир'я дотримується", - заявив він.