ua en ru

Бойовики збільшують свої сили в районі Горлівки, - ІО

Бойовики збільшують свої сили в районі Горлівки, - ІО Джерело фото:twitter.com/Новости Донбасса
Бойовики збільшують свої сили в районі населеного пункту Горлівка (Донецька область).

Бойовики збільшують свої сили в районі населеного пункту Горлівка (Донецька область). Про це у своєму Facebook повідомив керівник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"У район н. п. Горлівка "на посилення" прибули додаткові формування бойовиків. В основному зафіксовані підрозділу так званої бригади "Оплот", загальною чисельністю до 2-х посилених рот. Озброєні бойовики легким і важким піхотним озброєнням, включаючи міномети і гранатомети. Також в цей район прибуло до 6 од. бронетехніки, що пройшла ремонтні роботи після участі в бойових зіткненнях під Вуглегірському. Відзначається концентрація підрозділів російсько-терористичних військ в районі Вуглегірська і Червоного Партизана", - написав Тимчук.

Також за інформацією Тимчука, на одній з останніх нарад з командним складом створеної "Горлівської бригади" керівництвом терористів було поставлено завдання про відновлення повного контролю над трасою Горлівка - Донецьк.

Нагадаємо, у Генеральному штабі Збройних сил України відзначають зниження потужності обстрілу позицій української армії.