ua en ru

Бойовики влаштували обстріл біля пункту пропуску "Гнутове" на Донбасі

Бойовики влаштували обстріл біля пункту пропуску "Гнутове" на Донбасі Фото: КПВВ "Гнутове" (facebook.com/pressjfo.news)

У момент обстрілу прикордонники проводили пропуск громадян через лінію розмежування

Бойовики провели черговий провокаційний обстріл біля контрольного пункту в'їзду-виїзду (КПВВ) "Гнутове", в якому ще не закінчився пропуск громадян. Про це повідомили у прес-центрі операції об'єднаних сил (ООС).

Зазначається, що обстріл відбувся в п'ятницю, 28 вересня. О 18:00, з боку тимчасово окупованої території зі 120 мм мінометів розпочався обстріл місцевості у безпосередній близькості від дорожнього коридору Новоазовськ-Покровськ-Талаківка-Маріуполь, в межах якого функціонує КПВВ "Гнутове".

"Військовослужбовці Донецького прикордонного загону зі складу Об'єднаних сил відреагували миттєво - понад 50 цивільних громадян, які на той час перетинали лінію розмежування, були евакуйовані в укриття", - додали в прес-центрі.

Усіх громадян, котрі перебували в КППВ, після провокації швидко оформили і пропустили через лінію розмежування. Постраждалих серед військовослужбовців та цивільного населення немає.

Фото: КПВВ "Гнутове" (facebook.com/pressjfo.news)

Нагадаємо, на Донбасі у районі проведення ООС упродовж минулої доби, 28 вересня 2018, четверо українських військових дістали поранення. Бойовики відкривали вогонь 34 рази. По позиціях наших військ у районі Гнутового надвечір бойовики завдали артилерійський удар.