ua en ru

Бойовики протягом дня тричі обстрілювали сили АТО на Донецькому напрямку, - штаб

Бойовики протягом дня тричі обстрілювали сили АТО на Донецькому напрямку, - штаб Фото: українські військові (mil.gov.ua)

Ситуація у районі проведення АТО залишається без змін

Бойовики протягом дня, 17 січня 2017 року, тричі обстрілювали позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донецькому напрямку. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

Як зазначаэться, ситуація у районі проведення АТО залишається без змін, бойовики на деяких ділянках лінії зіткнення продовжують порушувати перемир’я. Загалом від початку доби зафіксовано 3 обстріли позицій Збройних сил України.

"На Донецькому напрямку ворог вів вогонь з 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по оборонцях Пісків. З мінометів такого ж калібру бойовики обстрілювали опорні пункти довкола Верхньоторецького. Також, близько години, противник з гранатометів і стрілецької зброї провокував наших воїнів до бойового протистояння у районі Новотроїцького", - йдеться у повідомленні.

Українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 17 січня 2018 рок...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрою загинули двоє військових, ще п'ятеро постраждали.