ua en ru

Бойовики "Талібану" напали на військову базу в Афганістані, десятки загиблих

Бойовики "Талібану" напали на військову базу в Афганістані, десятки загиблих Фото: бойовики "Талібану" (Paula Bronstein/Getty Images)

В результаті нападу на базу в провінції Кандагар загинули не менше 43 військових

В результаті нападу бойовиків терористичної організації "Талібан" на базу Афганської національної армії в Мейланді провінції Кандагар загинули не менше 43 військових, передає ToloNews.

За даними співробітників служби безпеки, в результаті нападу терористів-смертників загинули 43 військових, ще 9 отримали поранення і шестеро пропали безвісти. Всього на базі було 60 військових.

Повідомляється, що напад стався в середу ввечері після того, як два терориста-смертника на автомобілях Humvee увірвалися на базу і підірвали свої транспортні засоби. Крім того, додаткові сили бойовиків провели штурм військової бази.

Також повідомляється, що в результаті авіаударів міжнародної коаліції ліквідували близько 10 бойовиків. Інші подробиці боїв поки не повідомляються. "Талібан" взяв відповідальність за атаку.

Нагадаємо, раніше число жертв теракту на поліцейській ділянці в афганській провінції Пактія перевищило 40 осіб. За уточненими даними, загинув 41 мирний житель і один силовик.