ua en ru

Бойовики "Талібану" атакували військову базу в Афганістані, десятки загиблих

Бойовики "Талібану" атакували військову базу в Афганістані, десятки загиблих Фото: бойовики "Талібану" (webscreenshot YouTube/AFP news agency channel)

В результаті нападу загинули не менше 40 афганських військових

Бойовики терористичної організації "Талібан" атакували військову базу в провінції Кандагар (Афганістан), в результаті чого загинули не менше 40 військових, передає місцевий телеканал Tolo News з посиланням на джерело.

Повідомляється, що напад стався напередодні увечері в повіті Хакрез. Зіткнення між бойовиками і афганськими військовими тривало близько п'яти годин. В результаті бойових дій загинули не менше 40 силовиків.

У той же час місцева влада поки офіційно не коментує напад на військову базу. "Талібан" взяв відповідальність за атаку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що CNN підозрює РФ у поставках зброї "Талібану". Зокрема, американський телеканал отримав відеоролики, на яких бойовики показують снайперські гвинтівки, автомати Калашникова і важкі кулемети, походження яких неможливо встановити.

"Два угруповання бойовиків, одне на півночі та друге на заході, стверджують, що володіють зброєю, яку, за їхніми словами, спочатку було надано російським урядом", - зазначили в CNN.