ua en ru

Бойовики за добу 101 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за добу 101 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб Фото: українські війскові

Найбільш активні провокації бойовиків були зафіксовані біля Донецька

Бойовики протягом вчорашнього дня, 7 серпня, 101 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"В цілому протягом вчорашньої доби бандформування 101 раз порушили режим припинення вогню. 12 разів злочинці застосовували артилерію, 38 - міномети, 62 - гранатомети і стрілецьку зброю, 5 разів били з танків", - йдеться в повідомленні.

Вчора ввечері найбільш активні провокації бойовиків були зафіксовані біля Донецька. Крім того, були обстріляні позиції українських військових біля Авдіївки, Мар'їнки, Троїцького.

"Після опівночі, 8 серпня противник продовжив обстріл наших позицій в основному поблизу Донецька і на артемівському напрямку", - відзначили в штабі.

В зоні проведення антитерористичної операції противник продовжує обстріли українських позицій, намагаючись втягнути наші...

Posted by Прес-центр АТО on 7 августа 2015 г.

Нагадаємо, в Луганську зафіксована поява особливої групи "фахівців з Росії", яка займається організацією контрабанди продовольства з контрольованою Україною території.