ua en ru

У Луганську зафіксовано появу особливої ​​групи "фахівців із Росії", - ІС

У Луганську зафіксовано появу особливої ​​групи "фахівців із Росії", - ІС

Група займається контрабандою продовольства

У Луганську зафіксовано появу особливої ​​групи "фахівців з Росії", яка займається організацією контрабанди продовольства з контрольованою Україною територією. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат, лідер групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

Так, повідомляється, що в складі групи - 16 осіб, з них 3 жінки, основна частина - представники ФСБ, а також інших відомств РФ.

"Дана група не має постійного місця дислокації, посилено намагається не привертати до себе увагу (члени групи одягаються "під місцевих бойовиків"), пересувається на двох мікроавтобусах "Фольксваген Т-4" з тонованими стеклами, без номерних знаків, двох ББМ ГАЗ-2330 "Тигр" і "цивільному" джипі. Відзначається збір відомостей представниками цієї групи від "бізнесменів" і "чиновників" "ЛНР", які займаються контрабандою, про корумпованих українських військовослужбовців (як посадових осіб в органах управління, так і рядових в/с на блокпостах ), що беруть участь в контрабандних схемах (не виключено, для подальшої вербування "під шантаж") ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, згідно з інформацією ІС, місцевому "МГБ" дана команда "надавати всіляке сприяння" цій групи, не втручаючись у її діяльність. Керівництво спецгрупи постійно контактує з керівництвом "ЛНР", частина членів групи регулярно виїжджає "на передову". Аналогічна спецгрупа з РФ зафіксована і в Донецьку.

Разом з тим, повідомляється, що найбільш інтенсивні обстріли з боку бойовиків фіксуються західніше і на північний захід Донецька, на ділянці південніше Донецька (Березове, Гранітне), в районі Горлівки, в районі Світлодарского плацдарму, на Приморському напрямку, на ділянці від н.п.Золоте і Горіхове до н.п.Щастя та Станиця Луганська.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Российско-террористические войска на Донбассе продолжают акти...

Posted by Dmitry Tymchuk on 6 серпня 2015 р.

Нагадаємо, згідно з інформацією прес-центру АТО, за минулу добу бойовики 106 раз обстріляли позиції українських військових на Донбасі.