ua en ru

Бойовики за добу 10 раз обстріляли позиції сил АТО

Бойовики за добу 10 раз обстріляли позиції сил АТО Бойовики продовжують спроби захоплення територій

За добу терористи 10 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

"Сьогодні, 5 квітня, з 00:00 до 18:00 російсько-терористичні війська не припиняли обстрілу позицій сил антитерористичної операції. За цей час бандформування 10 разів порушили режим припинення вогню", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, переважно бойовики застосовували вогнепальну зброю. Крім того, відкривали артилерійський, мінометний вогонь і здійснювали постріли з протитанкових ракетних комплексів.

"Так, у Донецькій області в районі населеного пункту Ленінське в 15:30 противник вів артилерійський вогонь з гармат калібру 100 міліметрів по позиціях одного з опорних пунктів сил АТО. В 13:20 в районі Майорска бандформування вели вогонь по українських позиціях з 120-міліметрових мінометів і автоматичних гранатометів. Недалеко від міста Щастя Луганської області та селища Чермалик поблизу Маріуполя противник здійснив постріли з протитанкових ракетних комплексів", - відзначили в штабі.

Також бойовики намагаються витіснити сили АТО з районів населених пунктів Авдіївка, Дослідне, Піски з метою захоплення територій.

Сьогодні, 5 квітня, з 0.00 до 18.00 російсько-терористичні війська не припиняли обстрілів позицій сил Антитерористичної ...

Posted by Прес-центр АТО on 5 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, в зоні АТО за добу поранено 2 українських військових.